Malzemeler:
1/3 kap fesleğen yaprakları
2 diş sarımsak
½ çay kaşığı sarımsak tozu
5 adet domates
1 yemek kaşığı balzamik sirke
½ çay kaşığı karabiber ve tuz
1 çay kaşığı İLİOS zeytinyağı
1 adet baget ekmek
1 yemek kaşığı tereyağ
Tarif:
Büyük bir kaseye doğranmış domates ve fesleğenleri, ince kıyılmış sarımsakları koyun. Balzamik sirke, İLİOS zeytinyağı, tuz ve karabiberi ekleyin. Hepsini karıştırdıktan sonra bozdolabında 1 saat bekletin. Baget ekmeği dilimleyin, dilimlerin üstüne tereyağı ya da zeytinyağı sürün, isterseniz sarımsak tozu da ekleyebilirsiniz. Ekmekleri kızarttıktan sonra kasedeki karışımı dilimlerin üstüne yayın ve bekletmeden servis edin.